Post by dowsrisneripa on Mar 16, 2022 1:07:33 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dumb Ways To Draw ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dumb Ways To Draw IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kilidini aç (kaynağı artır) ▞▞▞
▞▞▞ Dumb Ways To Draw 2022 version ▞▞▞
eğlenceli oyun, ama çok fazla reklam
Gerçekten eğlenceli!! Şiddetle tavsiye ediyorum!!! Ayrıca mutlu olduğum çok az reklam var!!!
Çok eğlenceli! Sadece ücretsiz değil, aynı zamanda iyi yapılmış! Oynamak için harika bir oyun.
İyi oyun. orijinalinden çok daha kolay ama yine de hem eğlenceli hem de keyifli.
Çizim zaman zaman başarısız oluyor, dikkatli ve yavaş çizmeniz gerekiyor, aksi takdirde çizgiler görünmüyor, ilk başta yüklenmesi biraz zaman alıyor, geri kalan her şey yolunda.
Bu çok ilginç bir oyun, ayrıca ölmenin orijinal aptal yollarıyla aynı konsepte sahip olmasını seviyorum ve bir seviyede takılıp kalırsam bana bir ipucu vermesini seviyorum
Kötü tasarım. Fazlasıyla kolay. Sadece sistemden yararlanmanın birçok yolu ve genel olarak tekrarlayan, meydan okumayan ve sıkıcı oyun
Bu oyun süper sevimli ve eğlenceli! Bir zaman katili için ya da sıkıldıysanız harika.
Çok eğlenceli lol grafikleri sıkı ! Benim için tam 4 yıldız.
Karantina sırasında kullanmak için uygun bir oyun ve çarkı döndürmek için reklamlar ve reklamlar nedeniyle basit ama eğlenceli 3,5 yıldız
Müzik sebepsiz yere sürekli sessize alıyordu ve sesini açtığımda bile tekrar yapıyordu. Kalem fışkırır ve oyunu kapatana ve yeniden açana kadar devam eder. Tekrar kurulmuyor. Sorunlarla birlikte iyi bir oyun.
eğlence oyunu. çok sayıda reklam.
Bilemiyorum pek güzel değil bence...
çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooonu harika!!!!!!!!!
Çok fazla çok uzun reklamlar.
bana göre oyunu sevmiyorum ama alıp denersen hoşuna gidebilir😐😐 gerçekten sorun değil
Demolition Derby 2 Racing zss
tüm hatalar düzeltilmedi. Bir reklamdan sonra bir reklam izliyorsunuz ve asla dönüşü ya da yardımı alamıyorsunuz.
Sorun değil, reklamlar çok sinir bozucu
Çizmenin aptalca yollarını oynaması eğlenceli, başladığınız seviyelere nasıl geçeceğimi bulmakta zorlanıyorum ama çözeceğim oynamanızı tavsiye ederim
Çocuklar için kesinlikle güzel bir oyun. Ama bir yetişkin için çok kolay. İlk kez oynandığında 300'den fazla kullanılmayan ipucu ile 30. seviyeye ulaştı. Ve sıkıldım, üzgünüm. Aslında bu yüksek kalitede olduğu için birkaç zor seviyeyi oynamayı çok isterdim.
Seviyorum ama tüm aşamaları tamamladım ve şimdi yeni sezon gelene kadar bekliyorum o yüzden evet
Bu en sezgisel, eğlenceli ve zorlu beraberlik bulmaca oyunu mu? Aslında evet! Hayır diyeceğimi düşündüm ve neden hala iyi olduğunu açıklayayım ha! İyi dengelenmiş bir zorluk ve ilk başta çocuksu ve kolay olsa da, sonraki seviyelerde çok zorlaşıyor ama fazladan yıldızlarla "Brain It On" veya "Love Balls" (hâlâ bu isme inanamıyorum) gibi öfkeleneceğiniz kadar değil. meydan okumak. Özelleştirilebilir seçeneklerle çiziminde sezgisel. Yüksek eğlence faktörü ve komik kazan/kaybet animasyonları. Hayran veya yeni gelen biri olarak deneyin
Sadece 2 kez başarısız olduğunuzda ve "Yardıma ihtiyacınız var mı?" ve bir reklam izlemeye zorlanıyorsunuz ve oradan çıkamıyorsunuz, bu yüzden LÜTFEN 10 kez denediğinizde bunu yapın, çok daha mantıklı olacaktır.
Aptalca çünkü ağaç seviyeleri gibi oynamanıza izin veriyor ama sonra tekrar oynamak için gerçek para ödemeniz gerekiyor.
그림을 그리는 바보 같은 방법 캐주얼 게임 gqud
3 💫 yıldız çünkü oynaması benim için çok kolay
Oyun çoooooook güzel ama güncellemeyi gerekiyor. Mesela 94. Telefon koyacağınıza dev koysunuz, gibi.
zanaat yapmanın aptalca yolları çıksın
Eğlenceli. tek şey donmaya devam etmesi.
Oyun bir reklam tarafından çökmediğinde eğlenceli
Eğlenceliydi ama her zaman kendi kendine kapanır.
Kanka. Kalp şeklindeki kalemin sik gibi görünüyor ve toplar lmao 😂 yanında biraz zaman harcamak istersen sorun değil
Oyun üzerime kapanmaya devam ediyor
Dumb Ways To Draw Gündəlik knu
Oyun harika ama 35. seviye bozuldu ve düzeltmeye çalışmak çok zor oldu
Yakında eğlenceli ama aptalca ölmek daha iyi ama bu daha eğlenceli
Bu oyunlar size hit veriyor ve çalışmıyorlar. 1 eğitim seviyesi Çalışmadı.
eğlenceli ama çok kolay tbh eğer bir meydan okuma istiyorsanız bunu almayın
17. seviye, bitirmeyi imkansız kılan her seviye ile kendini birleştirdi. Samsung'dayım, bunun bir fark yaratıp yaratmayacağından emin değilim.
Bu oyun eğlenceli, zorlu ve iyi tasarlanmış. Daha yüksek puan vermememin nedeni, oyundaki reklamların nasıl olduğu. Reklamların bu şirketler için gelire eşit olduğunu tamamen anlıyorum, ancak bu oyun reklamları oyunun ortasında ve oldukça tahmin edilemez bir şekilde oynatıyor. Eğer bir seviye kaybederseniz ve sıfırlamanız gerekiyorsa, sadece bir reklam oynayacak, bu da oyunu oynamak bile istemememe neden oluyor çünkü beni tamamen bırakıyor...en azından seviyeyi bitirmeme izin verin, sonra reklamı oynatın!
Vay canına, reklamların miktarı inanılmaz. Ayrıca, seviyeyi yeniden başlatırsanız size bir ipucu göstermesinden nefret ediyorum. Ben o kadar aptal değilim.
Ben çok iyi ama kandan bayılmışsanız oynamadan söylemeyin😁
Bu harika oyuna reklam enjekte etmenin büyük bir hayranı değilim.
Bu oyundan birçok reklama nefret ediyorum ve geri zekalı oyunlar gibi onlar için ödeme yapmadığınız sürece size ipucu bile vermiyor, bu şimdiye kadarki en değersiz oyun. aptal oyun ve geri zekalı ve izlemen gereken aptal reklamlarından ölmenin aptalca bir yolu değil