Post by dowsrisneripa on Mar 16, 2022 1:04:34 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Homestyler-3D Design Tool Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Homestyler-3D Design Tool Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ vara za mnoge izdržljivosti ▞▞▞
▞▞▞ Homestyler-3D Design Tool Game 2022 version ▞▞▞
Sjajno! Dobro je raditi na osnovama pravih projekata kako bi barem imali osjećaj kako bi to izgledalo.
Ovo je najluđa aplikacija ikada!! Puno troši bateriju ali vrijedi toga! Sad imam točnu predodžbu što gdje želim i kako treba iskombinirati!! FENOMENALNO!!!!!!
Izgleda kao savršena aplikacija koju tražim, ali značajka dizajna sobe se ne otvara, prikazuje bijeli zaslon. Ljubazno pogledajte u to.
Presporo za učitavanje opcija i nije intuitivno
Aplikacija je u redu, ali kvaliteta slike je prilično loša. Volio bih da mogu izvesti kvalitetniju sliku...
Napravio sam neke dizajne na web verziji. pod istim računom ne vidim ove dizajne u aplikaciji. Zašto?
Homestyler Design 3D Simulação pqjq
uopće se ne otvara na Samsungu S10
Mislim da ova aplikacija nije za početnike. Bilo mi je teško dodati namještaj. Opcije i grafika su ipak dobre.
Sjajna aplikacija s manjim problemima, ali odlična
Užasna igra. Uspio sam dizajnirati jednu sobu i onda mi nije dalo da izađem iz te sobe!
Kad otvorim ovu aplikaciju, zaslon se stalno zatamnjuje i ponovno se uključuje
Bhot achaa app hai 😄
Vrlo dobra aplikacija. Bez dosadnih oglasa!
Nisam imao ono što sam želio i bilo je jako neugodno zbog činjenice da jedan nije postojao opciju tepiha, dva da su sve veličine bile čudne i tri ne možete se kretati po sobi i ne možete vidjeti cijelu sobu.
Ima toliko bugova.. -10 od 5 ne preuzimaj ovu aplikaciju.....😠😠😠😠😠😠
wow, to je dobra aplikacija koju svatko može koristiti
Vidim nevjerojatan potencijal ove aplikacije, no za ono što pokušavam vizualizirati, trebat će mi 3-D rotacija.
njome je sve lakše manipulirati, neke stavke se ne učitavaju i zatvara se prilično često, također je problematična značajka poravnanja kutova. još uvijek se bori s greškama. inače bi bilo super. Ažuriraj.. Nažalost, borim se za uspješno korištenje aplikacije. 29.12.19. i dalje se suočavam s višestrukim problemima u aplikaciji. 2-20-2021 ne mogu poslati ili učitati stavke. Volio bih da radi bolje
Sjećam se da ima bolje auto bojanje zidova. Samo odaberite zid i on će ga automatski obojati u bilo koju boju koja vam je potrebna. Sučelje se promijenilo, ali ne na bolje.
Nakon što ovi dečki ponude procjene troškova, neću imati razloga plaćati softver za modeliranje i dodatke za procjenu.
Potpuno razočaran.. Očekivao sam da ću moći urediti isti plan/dizajn koji sam napravio na računalu.. sve što može učiniti je opremiti već postojeće sobe ili uslikati postojeću sobu i opremiti tu sliku... I ovdje sam se nadao da će verzija za tablet omogućiti dodavanje 2. razine (kata) što desktop aplikacija ne dopušta =\
Lijepo..dobra aplikacija
Homestyler-3D Design Tool Game شبیهسازی bpv
Sviđa mi se ideja, ali nemam popisanih trgovina iz aplikacije u mom okruženju.
Volio sam igrati ovu igru jer stvarno možete dizajnirati sobu, većina igara to nema 👍👍
Nemojte sinkronizirati s radnom površinom
"Veza je spora, pričekajte.." Sviđa mi se ova aplikacija, ispravim je.. Molim vas, molim vas 💚
Suppp
Ne postoji opcija za sobu za tinejdžere ili luksuzne toalete.
Ne mogu otvoriti praznu sobu u mojoj bilješci 10 samo sivi zaslon s učitavanjem emotikona koji se vrti okolo i okolo i okolo i okolo
Ne može se uštedjeti pa se gube svi sati koje provedete radeći na projektima.
Lijepo
ne otvara se na samsung note 5
Jako mi se sviđa ovaj gane, ali moji dizajni se ne uploaduju, stresno je, riješite to
Precijenjena. Ne radi ništa što ne bih mogao bolje u Windows Paintu. Kontrole su nespretne i još nisam našao gumb za poništavanje. Imao je na raspolaganju samo dvije loše pećnice u odnosu na desetak ploča za kuhanje. Deinstaliranje sada.
Vrlo kvarljiv i težak za korištenje! Namještaj izgleda lijepo, ali je teško manipulirati i manevrirati. Deinstalirao sam aplikaciju.
Negara - Peta Dunia Pendidikan qqm
Cool, ali prilično težak za korištenje.